Leren communiceren

Anderen overtuigen…. eigenlijk doen we dat de hele dag. Denk hierbij aan je klanten, collega’s maar ook aan je partner of kinderen. We communiceren namelijk bijna altijd met het doel om iets van een ander gedaan te krijgen. Maar weet jij wat bijna 100 jaar onderzoek hierover te zeggen heeft? Wat helpt ons om steeds vaker “ja” te horen? Dat gaan we jou leren!

KeukenCoach Academy

Als je bij KeukenCoach werkt ga je automatisch deelnemen aan de KeukenCoach Academy. Dit programma laat je niet meer los. Jij (en uiteindelijk ook KeukenCoach) wordt daardoor nog succesvoller.

Dr. Robert Cialdini

Dr. Robert Cialdini wordt wereldwijd gezien als de expert op het gebied van de psychologie van het overtuigen. Hij speelde tevens een belangrijke rol in de verkiezingscampagnes van Barack Obama in 2008 en 2012

In het filmpje hiernaast beveelt hij Bas aan om zijn combinatie van persoonlijk charisma en zijn diepe kennis van de overtuigingswetenschap.

De 12 modules van de Keukencoach Academy

PMA

Door het hebben van een Positive Mental Attitude bepaal jij de mate van jouw succes. Wij leren je hoe dit te doen.

Onderhandelen

Leer de 3 stages van onderhandelen en jij ontdekt de bewezen tactieken van het win-win onderhandelen.

Overtuigen

We gaan je leren hoe je de wetenschappelijk bewezen overtuigingsprincipes kunt activeren en de werking kunt versterken.

Vragen stellen

Succesvolle mensen stellen de juiste vragen, daarom krijgen ze betere antwoorden. Jij leert de kenmerken van succesvolle vragen.

Fact Finding

Door alle feiten te kennen kun je de situatie veel beter sturen. In deze module leer jij de vaardigheden om de feiten boven water te krijgen.

Framing

“Control the frame, win the game”. Jij weet hoe je anderen door het door jou gewenste frame laat kijken om het gewenste gedrag te ontvangen.

NLP

Leer hoe eenzelfde verzoek gesteld op een andere manier een compleet andere uitkomst heeft.

Opening

Door de beste opening toe te passen in je gesprek kun jij een perfecte relatie bouwen.

Pitch

Jij leert hoe je kort en krachtig je boodschap over kunt brengen.

Geheugen

Het draait niet om trainen, maar om vaardigheden ontwikkelen. Jij leert hoe jij vaardigheden kunt ontwikkelen.

Socrates

Van de grootmeester van het vragen stellen leer je hoe jij vragen kunt stellen zodat iemand zich altijd in jouw richting zal bewegen.

Sluit de deal

Sluit de deal niet enkel aan het eind van een gesprek. Jij leert de vaardigheid om tijdens je gesprekken de deal stapje voor stapje te sluiten.

× Chat met ons via WhatsApp