KeukenCoach is lid van de Nederlandse Franchise Vereniging

Over KeukenCoach

KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. De broers Jaap en Roel Oostra openden in december 2020 de eerste KeukenCoach winkel in Villa Arena Amsterdam. Kort daarna volgde de opening van de eerste franchisevestiging in Amersfoort en eigen winkel Keukencoach Rotterdam. Ook franchisewinkels Eindhoven en Utrecht zijn inmiddels geopend. Jaap en Roel zijn tevens eigenaar van I-KOOK Keukens, dat werd opgericht in 2001 en inmiddels 28 vestigingen telt door heel het land.

KeukenCoach is een compleet nieuw concept, gericht op de klant die goed weet wat hij voor ogen heeft en geadviseerd wil worden door een expert met vergaande vakkennis. Een klant die het ‘hart van het huis’ wil laten betoveren. Het KeukenCoach concept brengt het topniveau aan dienstverlening naar het middensegment van de keukenmarkt. De perfecte keuken, zonder concessies en de kwaliteit van A-merken. De komende jaren willen we het KeukenCoach concept verder uitrollen met de opening van nieuwe vestigingen op A-locaties in heel Nederland.

“Als franchisenemer van KeukenCoach ben je direct betrokken bij de ontwikkeling van het concept en draagt jouw invloed bij aan het succes.”

Jouw rol als Franchisenemer

Als franchisenemer van KeukenCoach ben je direct betrokken bij de ontwikkeling van het concept en heb je een grote invloed op het succes van ons jonge merk. Daarom is een perfecte match met onze mensen en ons merk heel belangrijk. Bij KeukenCoach staat vakmanschap voorop en dit zoeken wij ook in ondernemers:

  • Je hebt vergaande kennis over keukens in het midden- en hoogsegment;
  • Je snapt wat goede service bieden inhoudt, wat de klant verwacht en hoe je dit kunt overtreffen;
  • Je hebt de leidinggevende en coachende kwaliteiten om je team optimaal te motiveren en laten presteren;
  • Je gelooft in een lange termijnvisie.

Bij ons staat de persoon centraal. We willen ondernemers in hun kracht zetten en niet in een keurslijf dwingen. Daarom hebben wij geen in beton gegoten proces voor het openen van een franchisewinkel, maar vorm je samen met rasondernemers Jaap en Roel een team dat bouwt aan een solide plan, waarin jouw kwaliteiten maximaal kunnen worden benut.

Financiering van je winkel

Als franchisenemer wordt er verwacht dat je een basis hebt om te investeren. Afhankelijk van de grootte en de locatie van de winkel kan het investeringsbedrag verschillen. KeukenCoach zal je hierin goed ondersteunen en begeleiden. We helpen met het financieren van de winkel en brengen je in contact met verschillende kredietinstellingen. We zijn in staat, naar gelang de behoefte, maatwerk te genereren.

“Als ondernemer wil je niet bezig zijn met de dagelijkse operatie, maar wil je je kunnen focussen op groei.”

Wij ontzorgen, zodat jij je kunt focussen op de belangrijke dingen

Als ondernemer wil je niet bezig zijn met de dagelijkse operatie, maar wil je je kunnen focussen op groei. Alle KeukenCoach winkels worden ondersteund door het servicekantoor, waar onze mensen veel uit handen nemen. Zo word je volledig ontzorgd als het aankomt op:

  • Het verwerken en afhandelen van orders
  • Marketingactiviteiten, zowel landelijk als lokaal
  • Training en opleiding via de KeukenCoach Academy

Daarnaast bieden we een volledig ingerichte winkel volgens de huisstijl van KeukenCoach. Als ondernemer heb je natuurlijk ook een vinger in de pap als het aankomt op bovenstaande punten, maar je kunt altijd vertrouwen op het stevige fundament dat in de afgelopen jaren is gelegd en kunt jouw kostbare tijd besteden aan het runnen van de winkel.

Bij opening van een nieuwe KeukenCoach winkel organiseren we, samen met het marketingteam, de DrukDrukDruk Dagen. Deze campagne wordt verdeeld over twee zaterdagen en biedt een unieke experience aan potentiële nieuwe klanten. Een geselecteerde groep krijgt een geheel verzorgde dag waarin zij naar de winkel worden gebracht en daar kunnen genieten van een hapje en een drankje. Ondertussen worden er klusjes gedaan rondom het huis van de genodigden en loopt Roel een rondje met de hond. Iedereen die op de DDD-Dagen naar KeukenCoach komt en op zoek is naar een keuken, wordt verrast met een upgrade naar Siemens apparatuur. Kortom een fantastische campagne om de opening van jouw KeukenCoach winkel te vieren.

Mustapha Sarti franchisenemer Keukencoach Amersfoort

“Doordat het merk KeukenCoach nog zo ontwikkelt, kan ik meewerken en meebouwen aan iets krachtigs. Mijn ideeën kunnen echt iets toevoegen, ik word gehoord door Jaap en Roel en kan een beetje meebouwen aan het ‘huis’. Dat is veel moeilijker om in een bestaande, uitgegroeide, formule voor elkaar te krijgen. Daarnaast vind ik het vooral belangrijk dat je met mensen gaat werken die een lange termijnvisie hebben. Het avontuurlijke heeft een rol gespeeld, maar wat mij over de streep heeft getrokken zijn de consistentie, ervaring en stabiliteit van de organisatie”

Lees meer

Enthousiast geworden en wil je meer informatie?

Neem dan contact op met de directeur Roel Oostra

Stuur een naar, of 06 - 53727965
× Chat met ons via WhatsApp